Långbergets Sporthotell

Toppinformation

hotellrum-m-frukostbrickaVåra Goda smörgåstårtor Lyxtårta med rökt lax och...
Visa fler nyheter...
fira-in-nyaret-pa-langbergetHenrietta Herou- Pedersen diplomerad massör med...
Visa fler nyheter...
snogudjanst  Hotellrum inkl sänglinne, handdukar,...
Visa fler nyheter...

Långberget – Enjoy the silence, wilderness and activity!

Aktuellt

Öppettider:

Receptionen: Dagligen kl 8,00- 20,00

 Restaurangen: Frukost kl 8,00- 9,30 Lunch kl 12,00- 15,00 Ala carte fr kl 12,00 Dagens middag fr kl 18,00

 


pdf-downloadLadda ner Utemagasinet!
Utemagasinet-pdf

Följ oss på Facebook

 

Samarbetspartners

Logga__Vit_bakgrund-1Nya logga officiellt vasaloppscenter        TourQuality_2012_2013_cmyk

  

Restaurang Restaurangen har öppet för grupper under våren!

Vår frukostbuffé där du lägger grunden för att orka en dag full av aktiviteter. 

Vad passar bättre än att avsluta dagen med en härlig middag, njut av god mat och den den härliga utsikten när solen sakta går ned och kastar långa skuggor över Transtrandsfjällen.

Vi har fullständiga rättigheter så varför inte unna dig ett glas vin till maten eller något gott till kaffet och desserten. Välkommen!

 

 

 Lunchmeny

Vecka 26

Måndag: Gräddstuvadpytt med rödbetor. Vegetariskt: Gräddstuvad vegopytt.

Tisdag: Raggmunk, fläsk och lingon. Vegetariskt: Morotsbiff med lingon.

Onsdag: Fiskgratäng med räkor och kokt potatis. Vegetariskt: Vegogratäng.

Torsdag: Lasagne. Vegetariskt: Lasagne.

Fredag: Köttgryta med ris. Vegetariskt: Vegogryta med ris.

Lördag: Ugnsbakad lax med kokt potatis och limesås. Vegetariskt: Falafel med örtsås.

Söndag: Viltfärsbiffar med kokt potatis, lingon och gräddsås. Vegetariskt: Kikärtsbiffar med kokt potatis och örtdressing.

 

 

 

 

 

Bilder

  • Resturangen_1
  • Resturangen_2
  • Resturangen_3
  • Resturangen_4


 Till Sommarensfester!

Fat med kallskuret, potatissallad, 3 sorters kallskuret, kiwi, melon, jordgubbar 99 kr/person. Tillägg för potatissallad 19 kr/person.


 Våra goda smörgåstårtor finns nu att beställa!

Lyxtårta med bla rökt lax, pepparrotscreme, räkröra, ägg och andra go saker. 95,./person.

Smörgåstårta med leverpastej, räkröra, ostcreme och andra go saker 80,-/person.

 


A´la carte meny börjar att gälla från den 24 juni

Förrätter

Tunnbrödskorg med skagenröra (en traditionell förrätt på nytt sätt) 75 kr.

Rödbetor med chevré ost rostade pinjenötter och honung på en ruccola bädd 85 kr.

Varmrätter

Plankstek oxfilé (160 g) med duchess, grillad tomat, baconlindad sparris och bearnaisesås 245 kr.

Älgburgare serveras med lingondressing, bacon, ost, tomat, sallad och klyftpotatis 195 kr

Gravad halstrad lax med limesås, kokt potatis, dill och citron 165 kr

Halloumiburgare med basilikadressing, sallad, tomat, gurka, lökringar och sötpotatisklyftor 165 kr.

Dagens sallad 125 kr

Dessert

Blåbärspannacotta 80 kr

Cheesecake med jordgubbstäcke 80 kr

Praliner från Naturpralinen i Sysslebäck 14 kr st.

Belgiska våfflor med hemgjord sylt och vispad grädde 55 kr

 

Barnens meny (kan fås i vuxenportioner 125 kr)

Grillkorv med pommes frites 75 kr

Hamburgertallrik 60 g med bröd och pommes frites 75 kr.

Köttbullar med potatis mos el kokt potatis, gräddsås och lingon 75 kr.

 

 

 

 

Dagens 2- rätters middag fr den 24 juni 2017

Förbokas innan kl 15.00. 245 kr

Måndag:

Förrätt: Fylld bifftomat med pepparrotscreme. Varmrätt: Baconlindad majskycklingfilé med jasminris, rotgrönsaker och jordnötssås.

Tisdag:

Varmrätt: Fläskfilé med bearnaisesås, bakad potatis och wokade grönsaker. Dessert: Blåbärspannacotta.

Onsdag:

Förrätt: Kantarellstuvning i krustad. Varmrätt: Wiernerschnitzel med stekt potatis, ärtor, kapris och ansjovis.

Torsdag:

Varmrätt: Ugnsbakad lax med kokt potatis och limesås. Dessert: Äppelkaka med vaniljsås.

Fredag:

Förrätt: Tunnbrödskorg med Skagen- röra. En traditionell förrätt på nytt sätt. Varmrätt: Örtmarinerad kycklingklubba med rotsaksgratäng.

Lördag:

Varmrätt: Entecote med helstekt potatis och kantarellsås. Dessert: Cheesecake med jordgubbstäcke.

Söndag:

Förrätt: Rödbetor med chevre ost, rostade pinjenötter och ringlad honung på en ruccolabädd. Varmrätt: Helstekt röding med dill-hollandaisesås, smörkokt potatis och haricot verts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,-