Under våren är restaurangen öppen för grupper och konferenser.
Från den 18 juni är den öppen dagligen för frukost, lunch och middag.
Dagens middag
Serveras utvalda dagar kl 18.00- 20.00
Måndag: Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, skirat smör och lingon. Veg: Moussaka
Tisdag: Ugnsbakad torskrygg med dillkokt potatis och citronmajonnäs. Veg: Vegobullar i jordnötssås och ris
Onsdag: Grilla kycklingspett med rotfruktsgratäng och senapskräm. Veg: Zucchinibiffar med ris och tzatziki
Torsdag: Panerad rödspätta med kokt potatis och romsås. Veg: Grekisk gryta med vitabönor och ris
Fredag: Älgbiffar med rostad klyftpotatis, kantarellsås och lingon. Veg: Kålpudding
Lördag: Ugnstekt lax med färsk potatis och räksås. Veg: Rödbets- och haloumibiffar med ris och vitlöksdressing
Söndag: Fläskfilé med potatisgratäng och bearnaisesås. Veg: Morotsbiffar med ris och mangochutney
Ala carte
Serveras från kl 14.30
Planka;
Oxfilé (200 g) med baconlindad sparris och bearnaisesås 275 kr
Laxfile toppad med räkor och hollandaisesås 220 kr
Haloumi med pepparrots crème 230 kr
Plankorna serveras med pommes duchesse och grillad tomat.
Älgburgare i briochebröd, stekt skogssvamp, rökig majonnäs och potatisklyftor 195 kr
Pasta med köttfärssås 125 kr
Pommes frites med 2 grillkorvar 85 kr
Dessert
Vaniljglass med choklad- eller hallonsås; 1 kula 25 kr 2 kulor 35 kr 3 kulor 45 kr
En belgisk våffla med sylt och vispgrädde eller glass 55 kr
Citronpannacotta med hallongelé 75 kr
Chokladfondant med vispad grädde och en kula vaniljglass 65 kr
Klassisk Créme brulê 65 kr
Praliner från Naturpralinen i Sysslebäck 20 kr/ st.
Miljö/ hållbarhet:
Vi inhandlar våra råvaror och produkter från ett företag som har landets största miljömärkta sortiment, med miljö- och kvalitet enligt ISO, Krav, MSC och ASC.
De varor vi erbjuder ska produceras med omsorg om människor, djur och natur.