Väderprognos, klicka här!

Restaurang

Under våren är restaurangen öppen för grupper och konferenser.

Från den 18 juni är den öppen dagligen för frukost, lunch och middag.

Dagens middag 

Serveras utvalda dagar kl 18.00- 20.00

Måndag: Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, skirat smör och lingon. Veg: Moussaka

Tisdag: Ugnsbakad torskrygg med dillkokt potatis och citronmajonnäs. Veg: Vegobullar i jordnötssås och ris

Onsdag: Grilla kycklingspett med rotfruktsgratäng och senapskräm. Veg: Zucchinibiffar med ris och tzatziki

Torsdag: Panerad rödspätta med kokt potatis och romsås. Veg: Grekisk gryta med vitabönor och ris

Fredag: Älgbiffar med rostad klyftpotatis, kantarellsås och lingon. Veg: Kålpudding

Lördag: Ugnstekt lax med färsk potatis och räksås. Veg: Rödbets- och haloumibiffar med ris och vitlöksdressing

Söndag: Fläskfilé med potatisgratäng och bearnaisesås. Veg: Morotsbiffar med ris och mangochutney

Ala carte 

Serveras från kl 14.30

Planka;

Oxfilé (200 g) med baconlindad sparris och bearnaisesås 275 kr

Laxfile toppad med räkor och hollandaisesås 220 kr

Haloumi med pepparrots crème 230 kr

Plankorna serveras med pommes duchesse och grillad tomat.

Älgburgare i briochebröd, stekt skogssvamp, rökig majonnäs och potatisklyftor 195 kr

Pasta med köttfärssås 125 kr

Pommes frites med 2 grillkorvar 85 kr

Dessert

Vaniljglass med choklad- eller hallonsås;  1 kula 25 kr 2 kulor 35 kr 3 kulor 45 kr

En belgisk våffla med sylt och vispgrädde eller glass 55 kr

Citronpannacotta med hallongelé 75 kr

Chokladfondant med vispad grädde och en kula vaniljglass 65 kr

Klassisk Créme brulê 65 kr

Praliner från Naturpralinen i Sysslebäck 20 kr/ st.

 

Miljö/ hållbarhet:

Vi inhandlar våra råvaror och produkter från ett företag som har landets största miljömärkta sortiment, med miljö- och kvalitet enligt ISO, Krav, MSC och ASC.

De varor vi erbjuder ska produceras med omsorg om människor, djur och natur.