Väderprognos, klicka här!

Banprofiler

Har ni inte fått nog av skidåkningen när mörkret faller så har vi sammanlagt 8,5 km elljusspår, två slingor med olika typer av terräng att välja på. Vi har Toinibanan 5 km och vi har Övre Elljusbanan som är ett 3,5 km långt spår med tuffare terräng. Elljusbanorna är tända varje dag fram till kl 20.00.

Banprofiler

Övre elljusbanan

Toinibanan

Fallbäcksbanan

Fallbäcksbanan passar skidåkaren som önskar en något mer kuperad terräng än vad Toinibanan har att erbjuda och vill få ökad variation i åkteknik och tempo. Spåret är markerat med röd-vita skyltar och finns i varianterna 2.5, 5, 7.5 och 10 km.

Banprofil

Kombibanan

Kombibanan är ett spår för alla! Här är både skidåkare, gångare, hundar och pulkor välkomna. Spåret startar vid skidstadion och går inne på myrarna utan några höjder.

Efter cirka en kilometer så passerar man Stora stenen där man kan sätta sig ner och starta en brasa

Spåret är 4,2 kilometer långt och skyltat med gula skyltar. Normalt finns både möjlighet för klassisk stil och fristil.

Petterbanan passar skidåkaren som vill testa sin förmåga och söker utmaningar. Petterbanan erbjuder slingor med riktigt tung terräng. Spåret är markerat med blå-vita skyltar och finns i varianterna 2.5, 5, 7.5 och 10 km.

Banprofil

Toinibanan

Toinibanan är vårt populäraste skidspår och finns i 3 olika varianter, 2, 5, 7 och 10 km. 2 km varianten är perfekt för en kort tur med barnen! Spåret går i en lätt kuperad terräng på myrarna och stora stigar mitt inne i skogen. Under turen passerar man Stora stenen där det finns grillningsmöjligheter.

Spåret är skyltat med gröna skyltar och normalt finns både möjlighet för klassisk stil och fristil.

Banprofil

Vasabanan

Vill du göra en längre tur och träna klassisk teknik och uppskattar fina miljöer genom vintertyst skog och utsikt så rekommenderas Vasabanan. Spåret är markerat med svarta och vita skyltar och finns i varianterna 18, 20 och 25 km.